Benvinguts al nou blog

Acabo d’obrir aquest blog per rusianos.
L’anirem millorant amb el vostre ajut, però principalment, espero que contribuïu amb els vostres comentaris, enviant notícies relacionades amb la classe, deures, dubtes, exàmens, festes, viatges, coses que troveu a internet … en resum, qualsevol cosa que volgueu compartir o comentar aquí.
Obriré diverses categories, una general en castellà, i en rus a part d’aquesta en català, i espero poguer arrencar el Wiki també molt aviat.
En uns dies (o poques setmanes), ho enllaçaré al domini de rusianos.com amb l’adreça http://blog.rusianos.com, i faré una cosa similar amb el wiki per passar a ser http://wiki.rusianos.com

One Reply on “Benvinguts al nou blog”

  1. Hola Jordi,

    Sóc una alumna de 3rA de la EOI de Barcelona i estudio rus. Ara mateix no puc anar gaire a classe i no sé si em podré treure el curs perquè estic bastant enfeinada per la uni.

    He vist que has creat aquesta pàgina web (havia sentit parlar d’un grup a Yahoo i vaig donar el meu mail a una companya de classe però no he sabut res…) i he vist que tenies pensat posar un foro. Crec que seria una bona idea, de fet, jo estava creant un en un lloc gratuit amb una mica de publicitat i que és un PhpBB.

    Si t’interessa, et puc ajudar en aquest tema. T’he agregat al messenger. Si vols, ja en parlarem!

    Do svidania!

Deja una respuesta